Rea!

Bälten & Väskor | Better Bodies Man Bb Lifting Belt Black

SEK1088.89 SEK573.65

Material: Vegetabiliskt garvat läder Egenskaper: Utbytbara nitar, spänne med två stift, 9 hål för en justerbar passform, broderad Better Bodies logga på ryggen Vänligen observera: BB Lifting Belt är gjort av högkvalitativt, miljövänligt vegetabi…

I lager

Artikelnr: VH218.A3871 Kategorier: , Taggar: , , ,

Beskrivning

Material:
Vegetabiliskt garvat läder
Egenskaper:
Utbytbara nitar, spänne med två stift, 9 hål för en justerbar passform, broderad Better Bodies logga på ryggen
Vänligen observera:
BB Lifting Belt är gjort av högkvalitativt, miljövänligt vegetabiliskt garvat läder. Med den här typen av färgteknik så kan färgen blöda över på andra material och kläder, speciellt vid nyskick.
Ytterligare storleksinformation:
XS: 70 – 85cm S: 75 – 95cm M: 80 – 100cm L: 85 – 105cm XL: 90 – 110cm
Storleksguide (midjemått)
Har 9 hål med ungefär 1,5cm emellan
BB Lifting Belt är väldigt mjukt samtidigt som det ger bra stöd och stabilitet för de flesta lyften i gymmet. När du sätter på dig bältet så kommer du snabbt märka hur lädret rör sig med kroppen och ju mer du använder det, desto mer kommer bältet att forma sig efter din kropp. Det här gör BB Lifting Belt till en livslång träningspartner. Nitarna är utbytbara och vi har adderat ett stabilt spänne med två stift och 9 hål för den perfekta justerbara passformen. Ett solitt träningsbälte är givet i alla Better Bodies atleters träningsväska och under åren har vi arbetat med en mängd olika varianter av bälten för de tyngsta lyften. BB Lifting belt är lämpligast för alla tillfällen i gymmet. Med hjälp av en stor efterfrågan och respons från vårt community så ser vi den här produkten som ett måste då de flesta av våra atleter har nytta av ett mer generellt bälte som ger bra stöd och minskar risken för skador.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Bälten & Väskor | Better Bodies Man Bb Lifting Belt Black”

  • 100 % Säkert betalningsmedel
  • Fri frakt på alla beställningar över SEK 600
  • Säker betalning med SSL-protokoll
  • Fri retur inom 20-30 dagar
  • Betalningar: